Leveransvillkor

 

 

Att beställa från oss är enkelt.

Du tittar i lugn och ro på varorna och väljer de varor du vill köpa genom att klicka på ikonen "köp nu". Kundkorgen ändras lätt innan du sänder iväg din beställning, så det gör inget om du klickar fel.

Klicka på ikonen "uppdatera" bredvid ikonen för "kassa" så kan du lätt ändra i din kundkorg innan du sänder iväg din beställning. Om du vill ändra antalet av en produkt, ändrar du antalet i kassan och trycker sedan på "uppdatera".

När du skickat din beställning så skickas en automatisk orderbekräftelse till angiven mailadress.

Är det första gången du beställer så vill vi att ordern förskottsbetalas innan vi skickar ordern. Detta görs via Payson (kortbetalning) eller förskottsbetalning till vårt bg eller pg.

Efterföljande beställningar kan du välja att betala mot faktura inom 15 dagar. Betalas inte fakturan i tid skickar vi en påminnelse ( avgift 50,-) förblir fakturan obetald efter påminnelsen, skickas den vidare till inkasso och ytterligare avgifter tillkommer.

Betalningsalternativet "kontant vid hämtning" innebär att ordern hämtas och betalas i Partajs lagerbutik, som ligger finns på Hangarvägen 27 i Karlskoga.

Frakt:

Fraktfritt: Alla ordrar över 500,- levereras fraktfritt inom Sverige. Rabatten dras av automatiskt i kassan när din varukorg innehåller varor för 500,- eller mer. Väljer du avhämtning är det heller ingen fraktkostnad. Avhämtning innebär att du hämtar och betalar din order i vår butik Partaj, som finns i K-center, inne i centrala Karlskoga.

För order under 500,- tillkommer frakt med 49,- inom Sverige.

Order inom Europa och övriga världen måste beräknas manuellt beroende på land och vikt, därför går det inte att lägga order till andra adresser än svenska. Vill du ha leverans till ett annat land måste du skicka mail om det.

Om du vill registrera dig som kund hos oss så använder du formuläret som finns i kassan. Alla uppgifter du lämnar stannar hos oss. Vi lämnar inte ut uppgifter till tredje part. Vi skickar inte ut reklam till våra kunder, om du inte som kund först har registrerat att du önskar nyhetsbrev från oss.

 

 

E-handel från Vendre